Laki je prestao da deli lekcije svima

Uncategorized
BLIŽE LI SE SANKCIJE

Šarović: Sjetim se koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Paddy Ashdown

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

Neka se Dodik ne brine za Mirka Šarovića i moj patriotizam, kaže Mirko Šarović predsjednik SDS-a, komentarišući Dodikove izjave da navodno od izaslanik State Departmenta za Zapadni Balkan Gabriela Escobar Šarović i Ivanić treba nešto da dobiju.

“Sjetim se i koliko se Dodik ‘sekirao’ kada je mene smjenjivao Paddy Ashdown i lišio svih prava građanima punih devet godina. Umjesto što brine za mene neka se brine za svoj narod da opstane i preživi u ovim teškim vremenima nerazumnih vođa kojima i sam pripada”, poručio je Šarović.

Šarović je kazao da je Dodik izgleda čovjek koji sve zna, i šta će nam kao opoziciji i kao pojedincima dati Escobar koji još nije ni kročio u BiH niti je povukao bilo kakav potez.

“Dodik zna da dijeli lekcije svima, i Americi i Njemačkoj i Evropskoj uniji i te lekcije možemo da čujemo svakog dana. Jedino ne zna ono što bi treba da radi a to je da Republici Srpskoj i našem narodu omogući normalan i pristojan život, da im obezbijedi radna mjesta i da radi za opći napredak RS-a”, istakao je predsjednik SDS.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *