Maja Žeželj

Uncategorized

Životna drama Maje Žeželj: Lekari joj ponovo spasili život

SHOWBIZ 13. jun. 202113:55
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Voditeljka Maja Žeželj svojevremeno je jedva izvukla živu glavu kada je zbog teške sepse bila u komi 40 dana, a tokom pandemije koronavirusa ponovo se našla u životnoj drami, i kako je ispričala za magazin “Hello”, lekari su joj opet spasili život.

„Tokom korone ljudi iz bolnice “Dragiše Mišović”, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: “Možete li vi da se nekada normalno razbolite”?“, rekla je Maja u intervjuu za pomenuti magazin.

PROČITAJTE JOŠ

„Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedelji kovida desila gangrena slepog creva, a budući da sam u prvoj nedelji pila veće količine aspirina, posle operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali“, rekla je voditeljka.

Voditeljka kaže da je u životu najvažnije „otresti kolena“ i „ustati“.

„Nikad nisam razmišljala u stilu „zašto baš meni“, „a, što nekome drugome“? Nema ni onoga „zašto baš sad“ jer je jedini mogući odgovor – eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mestu, već ustaneš, otreseš prašinu s kolena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smešno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slepo crevo, pitala: „Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?“, jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno“, ispričala je Žeželj.

Na pitanje koliko su je menjale te dramatične situacije, Žeželj je ispričala:

„To je život… Vrednosne skale su mi se sigurno pomerile. Prioriteti su mi, verovatno, drugačiji nego što bi bili da se sve to nije desilo, ali imam utisak da su mi na to „neću da se nerviram“ više uticale godine nego sudar, sepsa, slepo crevo.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Vaš komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *