Nekretnine i izvršiteji?

Uncategorized

Pitajte Đuru: Ko učestvuje u kriminalnoj mreži oduzimanja nekretnina

Podcast 30. jul. 202113:56
Podeli:

Jesu li javni izvršitelji svemoćni i nedodirljivi? Zašto država ne brine o ljudima koji ostanu bez jedinog doma? Ko u Srbiji učestvuje u kriminalnoj mreži oduzimanja nekretnina? Zašto policija asistira izvršiteljima u provalama u stanove? Ko treba da snosi štetu za uništene stvari nakon nasilnog iseljenja? Na ova i druga pitanja odgovara Ivan Zlatić iz “Krova nad glavom” i beograđanin Predrag Kocić koji je nasilno iseljen iz stana u Maksima Gorkog 95.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: pitajtedjuru@nova.rs, a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *