Vesti dana

Uncategorized

Vesti dana »

Novi korona presek: Vrtimo se oko 1.500 zaraženih, ali raste broj umrlih

Blic pre 3 minuta

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 12.818 osoba, od kojih je 1.497 pozitivno dok, nažalost, 6 osoba je preminulo. Na respiratorima je 30 pacijenata. Podsetimo, juče je od ukupno 13.695 testiranih, njih 1.484 je bilo pozitivno, dok… »

Šta podrazumeva šerijatski zakon?

Radio 021 pre 7 sati

Talibani su se prvi put nakon osvajanja Avganistana obratili javnosti na konferenciji za novinare u Kabulu. Njihov portparol Zabihulah Mudžahid osvrnuo se na prava žena i kazao “kako će one imati sva prava u okviru šerijata”, prenosi Euronews Srbija… »

Pavić: Nastavljen rad na evakuciji državljanke Srbije iz Avganistana

Beta pre 6 sati

Otpravnik poslova ambasade Srbije u Indiji, nadležan i za Avganistan Siniša Pavić rekao je danas da je nastavljen rad na evakuciji državljanke Srbije Milke Damjanović iz Kabula. Pavić je rekao za Televiziju Prva da se to radi u dogovoru s… »

Nova pravila za ulazak u Severnu Makedoniju od 1. septembra: Potrebna potvrda o…

Nedeljnik pre 8 sati

HASAN MERAL / Alamy / Alamy / Profimedia (Beta) – Strani i makedonski državljani će od 1. septembra za ulazak u Severnu Makedoniju morati da imaju sertifikat o vakcinaciji, ili negativan PCR test, ili dokaz da su nedavno preležali kovid, odlučila je… »

Aktuelno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *