Bujanovačka škola “Branko Radičević”

Uncategorized

Sharing is caring!

Bujanovačka škola “Branko Radičević” ulaže u opremanje kabineta za francuski jezik

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
OŠ "Branko Radičević" Bujanovac

U nastavu stranih jezika do sada nije ulagano; foto: Privatna arhiva

Osnovci iz škole “Branko Radičević” u Bujanovcu dobiće kompletno opremljen kabinet za francuski jezik zaslugom nastavnice Maje Antić Jovanov, čiji je projekat “Moi aussi, je parle français – I ja govorim francuski jezik” dobio 949.383 dinara na osnovu odlaganja krivičnog gonjenja – oportuniteta.

Iako su deca željna znanja, kažu iz te škole, gotovo da nema nikakve nastavne opreme i skoro ništa nije ulagano u nastavu stranih jezika, a sada će kabinet i prostorija za dodatni rad biti kompletno renovirani i opremljeni i deca će dobiti odlične uslove za izvođenje nastave francuskog.

Opremanje ovakvog kabineta značiće drugačiji pristup samom procesu učenja i nastavi, značiće da moji učenici na časovima imaju motiv više. A meni su upravo naši đaci bili taj motiv više, da se prihvatim ovog posla jer smatram da svi moraju imati iste šanse za obrazovanje, ma iz kog dela Srbije dolazili – kaže Antić Jovanov.

Projekat predstavlja priliku da se promovišu duh znanja, posvećenost, upornost, marljiv rad i istrajnost, kaže direktor škole Nenad Tasić, a to su vrednosti bez kojih nema velikih rezultata.

Ideja kojom je konkurisala bujanovačka škola odobrena je u konkurenciji više od 1.300 prijava, a ugovor je prethodnog dana u Klubu poslanika u Beogradu uručila ministarka pravde Maja Popović.

Podeli sa prijateljima
POVEZANE TEME:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *