Jelena Obućina

Uncategorized

Sharing is caring!

Pregled dana

Čekić

Čekić 1Foto: UM

Dobro veče. Građanima je dogorelo, april im je daleko. A naprednjaci su silni – a još im se i žuri. Idelano za našu bolest koju ne lečimo.

Pa smo juče gledali slavljenje bagera Radiše u Areni i slanje sličnog bezimenog da gazi ljude u Šapcu. Pa smo slušali poruke o pristojnoj Srbiji koja ide trotoarom, a gledali bacanje devojke preko bankine.

Pa smo danas čuli da imamo višak demokratije, i da je trebalo da budu vodeni topovi, a bile su samo motke i čekići. Čekić u glavu – lepa svećica za 13 rođendan. I čestitka državnih batinaša – danas nam je divan slušalo se iz službenih automobila.

Lepe škode za 13. rođendan. Preživeli smo ustaški malj preživećemo i tvoj čekić – poručuju oni koje vlast naziva agresivnom manjinom i fašistima. Namerno prećutkuju da su duhoviti sluhisti pa pevaju ministru pitanje: kako ti je teka Vuline?

Vučić neće vratiti zakone, potpisaće ih. A onda iduće subote, ako se ovako nastavi, počeće pitanja, o zdravlju majki… to brine Patrijarha a kako tačno, čućete na kraju pregleda.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

shares