Kiseonik sve više curi!

Uncategorized

Sharing is caring!

Svađa Dodika i novinarke TV BN, ko je švercer i ratni profiter, ko izdajnik

Svađa Dodika i novinarke TV BN, ko je švercer i ratni profiter, ko izdajnik 1Foto: republikasrpska.net

Pres konferenciju Milorada Dodika koja je večeras održana u Istočnom Sarajevu, na kojoj je član Predsedništva BiH govorio o sastancima sa Ursulom Fon der Lajen i Gabrijelom Eskobarom, obilžila je žestoka svađa novinarke i lidera SNSD-a.

Kkao prenosi sarajevsko Oslobođenje, nakon što je Dodik završio deo obraćanja u kojem se dotakao razgovora sa Fon der Lajen i Eskobarom, okrenuo se aktuelnoj aferi Kiseonik koja ovih dana potresa Republiku Srpsku.

Dodik se tom prilikom nekoliko puta obrušio na BN televiziju, za koju je rekako kako je kreirala ovu aferu u saradnji sa političkom opozicijom manjeg bh. entiteta, sve sa ciljem narušavanja atmosfere u Republici Srpskoj.

Na takve Dodikove izjave oštro je reagovala novinarka BN-a Slađana Jašarević, koja je Dodika upozorila da se tako ne obraća njoj i njenim kolegama.

„U ovih 20 minuta samo ste se bavili BN-om. Upozoravam vas da je ovo poslednji put da se tako obraćate meni i mojim kolegama, kao i da govorite tako o BN televiziji. Da se više nikad niste usudili govoriti tako“, rekla je Jašarević.

Nakon njenog izlaganja Dodik je zatražio da se novinarki BN-a isključi mikrofon, ali mikrofon nije isključen te je javnost mogla čuti žestoke reči upućene međusobno.

Jašarević je Dodika nazvala ratnim profiterom i švercerom: “ Ja sam član porodice poginulog borca, a vi ste u ratu švercovali cigarete. Vi ste obični švercer i ratni profiter. Vi ‘gulite’ ovaj narod, zarađujete na njihovom zdravlju, da l’ vas je sramota?“

Na takve njene konstatacije, Dodik je istakao kako „ovi sa BN-a nisu normalni“: „Vidite da ovi s BN-a nisu normalni. Ti (novinarka op.a.) si veliki izdajnik, kao i tvoja televizija. Vaša televizija je deo udruženog zločinačkog poduhvata protiv RS-a i naravno da ste instruisani da radite ovo što radite. Vi ste najveći zlotvori u RS-u.“

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

shares