Krivokapić srpskim vlastima

Uncategorized

Sharing is caring!

Krivokapić srpskim vlastima: Ako imaju obraza, zastideće se onoga što rade

Krivokapić srpskim vlastima: Ako imaju obraza, zastideće se onoga što rade 1Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić rekao je da je u svakom trenutku spreman da razgovara sa zvaničnicima Srbije, ali da nas retorika koja je trenutno aktuelna, vraća u devedesete, preneli su večeras podgorički mediji.

Na pitanje da li je sa premijerkom Srbije Anom Brnabić razgovarao o usvajanju Rezolucije o Srebrenici, Krivokapić je rekao da je sve ovo što se dešava neprimerena priča koja nas vraća u 90.“

„Ja sam spreman za razgovor, nikad nikoga nisam odbio. Ali ovo što se dešava je jedna, pošteno rečeno neprimerena priča koja nas vraća u devedesete, bez ijednog povoda“ rekao je Krivokapić na konferenciji za novinare nakon održane Međuvladine konferencije sa Crnom Gorom u Luksemburgu.

„Zamislite da za usvajanje rezolucije, okrivite čoveka koji fizički nije bio u parlamentu i da zaboravite da je parlament usvojio sličnu rezoluciju 2010. godine. Zamislite da vas neko napada a vi se ne branite i tom neodbranom želite da poručite, ono što je govorio i Marko Miljanov: „Kada vas napadaju nemojte odgovarati jer ako imaju obraza zastideće se za ono što rade“, poručio je Krivokapić u Luksemburgu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

shares