Nagla promena vremena

ПОТПУНИ ОБРТ ВРЕМЕНА Нестабилно наредних дана; Ево где ће да се забели; СРЧАНИ БОЛЕСНИЦИ ОПРЕЗ!

НОВИ САД: Хладније уз постепено разведравање. Ветар умерен северозападни. Минимална температура 6, а максимална 13 степени.
a
Фото: Pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Хладније уз кишу ујутру на југу и југоистоку, а затим уз делимично разведравање, најпре на северу. Поподне се разведрава и на југу. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална  13 степени.

СРБИЈА: Захлађење. По Војводини се разведрава уз сунчане периоде, а у осталом делу Србије облачно с кишом која престаје до краја дана. Кишна зона се премешта ка југу где се очекује обилнија киша, од 20 до 40 лит/м2. Ветар умерен северозападни, у Тимочкој Крајини појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 16 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак јутро врло хладно, понегде уз слаб призмени мраз. Током дана претежно сунчано и мало топлије. У петак наоблачење с кишом. У суботу хладније с кишом, а на планинама изнад 1400 мнв са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација може неповољно деловати на срчане болеснике, астматичаре и нервно лабилне особе. Код метеоропата могући су болови у костима и зглобовима и променљиво расположење. У саобраћају се саветује додатна пажња.