Neplodnost

Uncategorized

Sharing is caring!

Saveti za oplodnju

Neplodnost

Aminokiselina L-arginin od neprocenjive važnosti za zdravlje
Čarobni molekul azot monoksid, koji u medicinskoj nauci i praksi važi za prirodnu vijagru, organizam ne bi mogao da proizvodi bez esencijalne aminokiseline L – arginina. Оvo jedinjenje prvi je 1886. godine izlovao švajcarski hemičar Ernst Šulce, a koliko je značajno govori i činjenica da je seksualno i reproduktivno zdravlje u direktnoj zavisnosti od L-arginina. Sa povećanim unosom ove aminokiseline u značajnoj meri `raste` reproduktivna sposobnost žene i poboljšava se erektilna funkcija muškarca. O blagodetima L- arginina na naš organizam za `Bilje i zdravlje` govori prof. dr Tomislav Jovanović, klinički fiziolog i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Sterilitet

Ogledi LJiljane ,Javorke i Petra

Tokom dugogodišnjeg bavljenja problemom neplodnosti,LJiljana,Javorka i Petar su  otkrili pojedine biljke koje su podsticale seksualnu želju žena i muškaraca, lečile neplodnost i mnogobrojnim parovima pomogle da postanu roditelji.

Osim ishrane, čajeva i drugih biljnih preparata,  i kupke mogu da budu od velike koristi u lečenju neplodnosti.
– Kupke su važne i za žene i za muškarce, jer su delotvorne u borbi protiv takozvanih „koktela bakterija“

Insistiramo na načinu ishrane, jer je naučno dokazana veza između metabolizma i neplodnosti. Pravilno kombinovanje namirnica i dobar metabolizam utiču na organizam žena i muškaraca, to jest na baznost i kiselost pojedinih organa važnih za oplodnju. Nepovoljna kiselost vagine i sperme, jedan je od osnovnih uzroka neplodnosti, a nastaje zbog neurednog života, neusklađenih bioritmova partnera, pušenja, alkoholizma i promiskuiteta. Ali, kada se pomoću lekovitog bilja i ishrane stvori optimalna pH vrednost (7,2-7,6) oplodnja će da bude uspešna.

  • Telefoni 0695497340 i 0112418228
  • E-mail herbalisonline@gmail.com
  • Viber +381641196764
  • WhatsApp +381653919681

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *