Parizer 250 dinara kilogram ?

Vučić odgovorio uredniku NIN-a i odlučio šta će Mali i Toma Mona da doručkuju

04:33
SLEDEĆI VIDEO

2. Nova Vučićeva konferencija puna mržnje tokom koje je slagao naočigled svih

26:46
3. Vučić: Do kraja meseca odluka o izborima, daću sve od sebe da obradujem opoziciju

08:39
4. Ćulibrk brutalno raskrinkao i to u nekoliko rečenica Vučićeve bajke o nižim cenama i…

03:54
5. „Penzije u Srbiji realno rastu 3,5 promila“: Milan Ćulibrk raskrinkao priče vlasti o…

09:51
6. Aleksandar Vučić – obraćanje medijima i poruka Vladimiru Đukanoviću
02:52
/
02:53
Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije našao je vremena da prokomentariše i ono što su rekli gosti emisije „Utisak nedelje“. Tokom konferencije za medije na samitu „Brdo Brioni“ u Skoplju, u pomoć Vučiću priskočila je novinarka Pink Gordana Uzelac, koja ga je „zamolila da prokomentariše“ izjavu Milana Ćulibrka da bi on prvo morao da proba parizer koji nudi narodu.

„Nije njima parizer problem. Mi smo doneli i mleko i jogurt, šampon za bebe i odrasle, deterdžent i toalet papir… Onaj koji oni bacaju po televizijama, jer, znate, imaju novca pa mogu da rade šta hoće. Mi smo se trudili da pokažemo brigu prema ljudima i za mene je to bila ozbiljna tema. Oni se smeju zato što imamo najjeftiniji hleb, struju… Jer se trudimo da onima koji su siromašni, ne Ćulibrku… Znam ja da Ćulibrk ne jede parizer… Što se tiče kvaliteta parizera, cene i svega drugog. Baš ću da uzmem da popijem i jogurt onaj koji smo pronašli i parizer… U sredu idem lično da kupim i da pokažem. Sve ću da telefonom da snimim. Da dovedem Malog i Momirovića i da napravimo ono, znate kako smo kao klinci pravili, uzmete pola hleba presečete na dva dela, uzećemo malo i majoneza i stavimo parizer… I to će da nam bude doručak. Evo, obećavam ljudima to je u sredu doručak za nas trojicu. Da vide da se mi ne igramo sa narodom i da brinemo o narodu“, kaže Vučić.

 

PROČITAJTE JOŠ….

 

Glavni i odgovorni urednik nedeljnika „NIN“ Milan Ćulibrk u nekoliko rečenica, tokom jučerašnjeg gostovanja u „Utisku nedelje“ objasnio je na koji način je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „razvalio rebalans budžeta“ i šta se zapravo krije iza odluke da se umanje cene pojedinih proizvoda u megamarketima.

„Da onaj čuveni parizer bude po 250 dinara i samo se zapitate da li je moguće da jedna mesna prerađevina, ako je proizvedena od mesa, može da košta 250 dinara kilogram, ako meso košta 750, a pritom mora još dodatno da se obradi. Mene je 90-ih vlasnik jedne mesare naučio jednu stvar, kada sam išao da razgovaram sa njim jer je bio jedan od prvih ljudi u privatnom biznisu sa mesom. Kad sam video da su viršle u prodavnici kod njega koštale, to bi u ovo vreme bilo oko 1.000 dinara kilogram, ja sam ga pitao ko to kupuje, ako imate viršle po 200-300 dinara u prodavnicama. On mi je na to rekao da su njegove viršle proizvedene od mesa i da moraju da budu skuplje od mesa, a onda vam predsednik nudi parizer od 250“, rekao je Ćulibrk.

On je upitao i da li u Skupštini, Vladi Srbije i drugim izvršnim organima vlasti za doručak jedu taj parizer.

„Ako ga oni jedu, onda treba da ga ponude narodu, ali bi bilo dobro da Vučić, ministar trgovine Tomislav Momirović i ministar finansija Siniša Mali odu u sredu da prvi degustiraju taj parizer, pa onda da ga ponude nama“, rekao je glavni i odgovorni urednik nedeljnika „NIN“.

Šta je bilo na konferenciji na kojoj je Vučić pokazivao parizer

Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je u petak još jednu konferenciju za medije na kojoj je bilo svega – obećanja penzionerima, priča o „zlim opozicionarima“ i njemu kao žrtvi.

Predsednik Srbije je tokom obraćanja medijima u jednom trenutku delovao i kao spiker sa reklame za megamarkete najavjući nove akcije na rafovima trgovina, sa sve cenama koje se završavaju „,99“. Pokazivao je predsednik krompir, pileći parizer, mleko, jogurt, sok od jabuke, tečnost za pranje posuđa…

„Evo, za parizer da se uhvatim. Ovo je pileći parizer, redovna cena danas je 399 dinara, a od srede će biti 259,99 dinara. Evo je jogurt, redovna cena mu je 164, 90 dinara, a biće 130,90 dinara. Molim ljude da pronađu na rafovima gde piše ‘Bolja cena’. Nekima to izgleda smešno. Meni ne izgleda. Ovo je naš način da pokažemo ljudima koliko brinemo i da razumemo poruke“, ispričao je, između ostalog, Vučić.

BONUS VIDEO:

Vučić: Do kraja meseca odluka o izborima, daću sve od sebe da obradujem opoziciju
00:00
/
26:46
Izvor: Tanjug