Sve o Đokoviću

Uncategorized

Sharing is caring!

TENIS

“Ekip” o Novakovom dokazu: Pre će da zakomplikuje, nego da popravi situaciju FOTO

Francuski list “Ekip” objavio je da je fotografisanje Novaka Đokovića, povodom nagrade za sportistu godine, napravljeno 18. decembra u Beogradu.

MTIZVOR: B92 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ovo sada baca novu senku na današnje događaje u Melburnu i informacije da je 16. decembra srpski as bio pozitivan na koronavirus.

To je zapravo ključni argument Novakovih advokata u žalbi protiv australijskih vlasti, koji mu ne dozvoljavaju da uđe u zemlju.

Đokovićev tim, naime, tvrdi da on zapravo nije mogao da primi vakcinu zbog tog testa, te da je preležani virus dovoljan za dobijanje medicinskog izuzeća.

“Ekip” piše da bi ova žalba na 35 stranica upućena Sudu u Melburnu mogla da prođe loše po Novaka, upravo zbog tih “nejasnoća” po pitanju datuma pozitivnog nalaza, te aktivnostima Đokovića u danima nakon 16. decembra.

“Novak Đoković je 18. decembra pozirao bez maske tokom uručenja trofeja “Šampion šampiona 2021” od ‘Ekipa’. Međutim, njegovi advokati su saopštili da je od 16. bio pozitivan na Kovid“, piše u opisu jedne fotografije unutar teksta.

“Objava pozitivnog testa od sredine decembra mogla bi da zakomplikuje situaciju umesto da je popravi”, stoji takođe u tekstu.

Sva dešavanja, i ovog četvrtog dana, pratimo putem Live BLOG-a na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

B92 – NAJVIŠE KOMENTARA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *