Mega budalaštine o trošku Srbije

Izvršitelji ulaze u vilu Miće Megatrenda

03:30
SLEDEĆI VIDEO

2. Meštanima Zaječara koji se bune protiv nove trafostanice stižu tužbe i pretnje…

03:59
3. Ružici Kolarski izvršitelji popisuju imovinu zbog fantomskog stanara

04:24
4. Nastavljaju se muke građana sa izvršiteljima

04:14
5. Izvršitelji ponovo u akciji

03:50
6. Pokušaj iseljenja sedamdesetogodišnje žene u Beograd: Bilo bi smešno da nije tragično za…

Kuća na Senjaku biznismena Miće Jovanovića poznatijeg kao Mića Megatrend, zaplenjena je jutros u 10 časova. Iz Komore javnih izvršitelja naveli su da je reč o dugu od 800.000 evra koji na ime zajedničke imovine Jovanović ima prema bivšoj supruzi.

Presudom Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2017. godine Mića Jovanović obavezan je da isplati 800.000 evra na ime supruginog zajedničkog dela imovine.

Kako do isplate nije došlo, na osnovu odluke suda pokrenut je proces izvršenja nad imovinom Jovanovića. U međuvremenu, Jovanović je otuđio gotovo celu svoju imovinu, osim objekta na Senjaku nad kojim je danas sprovedeno izvršenje, naveli su u Komori javnih izvršitelja.

Tom prilikom su i demantovali njegove navode da kuća nije u njegovom posedu.

Danas kada je sprovođeno izvršenje, postupajućeg izvršitelja dočekao je zazidan glavni ulaz, zaključana kapija i kuća, pa je bio potreban i angažman bravara koji je napravio ulaz na ogradi kako bi se odluka suda sprovela.

 

PROČITAJTE JOŠ

 

Izvršenjem nad objektom na Senjaku nisu podmirena celokupna potraživanja izvršnog poverioca, bivše supruge Miće Jovanovića, tako da će ovaj proces da se nastavi kada se utvrdi druga imovina u vlasništvu izvršnog dužnika, dodaju iz Komore javnih izvršitelja.

Kako je ranije danas potvrdio za naš portal, Mića Jovanović je protiv supruge, ali i izvršitelja podneo krivičnu prijavu.

Snimak zaplene Jovanovićeve imovine pogledajte u videu na početku teksta.