Pile voli piletinu?

PREDATORICA

Na TikToku se predstavljala kao školarka kako bi vabila klince za seks, u sudnicu je doveli u lancima

Sudski zapisi navode kako se Zinger izjasnila nevinom po svim optužbama

Alyssa Ann Zinger

 Tiktok/

Žena iz Floride (23), optužena je za seksulano zlostavljanje maloljetnika. Alyssa Ann Zinger iz Tampe na Floridi navodno se pretvarala da je 14-godišnja djevojčica koja se školuje kod kuće kako bi mamila srednjoškolce i upuštala se s njima u seksualne odnose.

Zinger je uhićena u studenom zbog više od 30 seksualnih odnosa s učenikom starim 12 godina, no vjeruje se kako je bilo još tinejdžera s kojima je činila isto.

Zinger je tako kontaktirala dječaka na Snapchatu i TikToku, prije nego što je navodno stupila u seksualni odnos s njim, a u četvrtak je uhićena i optužena za seksualne zločine. Navodno su još četiri žrtve rekle da su navodno bile meta Alysse Ann Zinger.

image

Alyssa Ann Zinger

Alyssa Ann Zinger/Alyssa Ann Zinger

Optužena je za dvije točke „razvratnog i lascivnog zlostavljanja“ i pet točaka za „razvratno ili lascivno zlostavljanje“ žrtve starosti između 12 i 15 godina. Dob za pristanak na seksualne odnose na Floridi je 18 godina.

Sudski zapisi navode kako se Zinger izjasnila nevinom po svim optužbama.

Zinger i žrtva su se navodno upoznali preko Snapchata krajem svibnja 2023. Sve do njihovog prekida u rujnu, dječak je vjerovao kako Zinger ima 14 godina.

Nakon što su službenici ispitali žrtvu, otkriveno je da je osumnjičenica navodno imala seksualnu aktivnost s njim otprilike 30 puta i rekla mu da je u prošlosti imala i druge odnose s dječacima u dobi od 13 do 15 godina.

– Uznemirujuće je vidjeti odraslu osobu kako iskorištava dijete – rekao je načelnik Lee Bercaw iz policijske uprave Tampa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?